Showbiz

Πολύ γέλιο! Η Κόνι φώναζε μες στον δρόμο «Αρραβωνιάστηκα, Αρραβωνιάστηκα» και το video έγινε viral!

Gossip-tv Team

Μόνο viral θα μπορούσε να γίνει το βίντεο που ανέβασε η Κόνι Μεταξά σήμερα από κάποιο δρόμο των Νοτίων προαστίων όπου σταματούσε τον κόσμο και φώναζε με όλη της τη φωνή: Αρραβωνιάστηκα, Αρραβωνιάστηκα".

Όλα αυτά βέβαια μετά την είδηση ότι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αρραβωνιάστηκαν, με τον Ολυμπιονίκη πολίστα να της προσφέρει ένα υπέροχο μονόπετρο.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μοιράστηκαν την ευτυχία τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους με την όμορφη influencer και ηθοποιό-τραγουδίστρια να εκφράζει με κάθε τρόπο την απόλυτη ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο μετά από μία τέτοια εξέλιξη.

Μία ευτυχία που η Κόνι θέλησε να μοιραστεί με όλους τους followers της ανεβάζοντας ένα βίντεο κατά το οποίο η ίδια άβαφτη και πολύ ευδιάθετη, φωνάζει μέσα στη μέση του δρόμου "Αρραβωνιάστηκα, αρραβωνιάστηκα" σε έναν περαστικό ο οποίος ανυποψίαστος αρχικά δεν καταλαβαίνει τι του λέει, όμως στη συνέχεια καταλαβαίνει και της εύχεται τα καλύτερα.

Εκείνη ευχαριστεί αλλά συνεχίζει να τον... ενοχλεί, ζητώντας του να την πλησιάσει για να τον ρωτήσει κάτι για τη μουσική. Σημασία δεν έχει όμως τι ακριβώς είπε αλλά πώς το είπε, κάνοντας όλα τα βλέμματα να στραφούν κατά πάνω της.

Εννοείται πως ήδη το βίντεο αυτό έχει γίνει viral από τις απανταχού ελεύθερες που θα ήθελαν να έχουν την τύχη της Κόνι που μόλις αρραβωνιάστηκε.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Κόνι Μεταξά: Αρραβωνιάστηκε! Αυτό είναι το εντυπωσιακό μονόπετρο

Κόνι Μεταξά: Μάρτυρας υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου στη δίκη με τον Μάνο Παπαγιάννη

Μάριος Καπότσης: Το πιο in love στιγμιότυπο με την Κόνι Μεταξά- Τα επικά σχόλια της τραγουδίστριας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved