Showbiz

Αλέξης Παππάς: Το ξέφρενο γλέντι με την Άννα για τα γενέθλιά του στον Αργυρό και τη Φουρέιρα!

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Παππάς δείχνει να διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στα προσωπικά του, μετά το... ξεκαθάρισμα για τη γυναίκα που θέλει να έχει στο πλευρό του!

Ο δεύτερος Έλληνας Bachelor, ο οποίος αρχικά επέλεξε την Αθηνά New York, τελικά κατέληξε ότι η Άννα Ζένιου, η Κύπρια κοπέλα που τερμάτισε... δεύτερη στον τελικό, είναι πρώτη στην καρδιά του.

Κάτι που επιβεβαίωσε και με αφορμή τα γενέθλιά του ο ίδιος όταν χθες είχε στο πλευρό του την όμορφη Άννα διασκεδάζοντας μαζί της και με την παρέα τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

Στην παρέα ήταν και οι άλλοι ερωτευμένοι, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώ παρών ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Όλοι μαζί έδειξαν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα και τα τραγούδια που ερμήνευαν οι καλλιτέχνες και φυσικά του έδωσαν και κατάλαβε σε χορό και τραγούδι.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν εμφανίστηκε μπροστά στον Αλέξη Παππά μία τούρτα με κεράκια που έσβησε μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα ο ίδιος.

Δείτε παραπάνω το βίντεο από στιγμές της βραδιάς με πολύ κέφι και τραγούδι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved