Showbiz

Κόνι Μεταξά: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση!

Gossip-tv Team

Η Κόνι Μεταξά πραγματοποιήσε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε σχετικά με τον επικείμενο γάμο της με τον Μάριο Καπότση, μιας και ανυπομονούν και οι δυο. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, όπου πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ανακοίνωσαν δημόσια ότι πρόκειται να παντρευτούν.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι τα τελευταία χρόνια μαζί και πράγματικά πολύ ερωτευμένοι, μιας και κάτι τέτοιο επίβεβαιώνεται από τα κοινά τους στιγμιότυπα. Εδώ και πολύ καιρό, κυκλοφορούσαν φήμες, που τους ήθελαν να προχωρούν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, κάτι που πριν από λίγες ημέρες έγινε και επιτέλους γνωστό. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και το ερχόμενο καλοκαίρι θα παντρευτούν, μια εξέλιξη που τους έκανε πολύ χαρούμενους και τους δυο.

Η Κόνι Μεταξά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, λέγοντας ότι ήδη έχουν βρει τους κουμπάρους τους και ότι ανυπομονούν για τον γάμο τους. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ένιωσα τέλεια όταν μου έκανε την πρόταση. Το είχαμε συζητήσει, αλλά δεν περίμενα τη στιγμή. Είπα κατευθείαν το “ναι”. Το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος, έχουμε βρει τους κουμπάρους αλλά δεν τους ξέρετε, οι φίλοι μας δεν είναι διάσημοι... Είναι χαρούμενοι οι γονείς μου. Ο γάμος σίγουρα δεν θα γίνει στην Αθήνα και ελπίζω να είναι ένα πολύ μεγάλο πάρτι»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved