Showbiz

Παναγιώτης Ψωμιάδης για Φάρμα: «Του Γαρδέλη του έχει λασκάρει η βίδα... Ανήκει σε άλλο πλανήτη»

Gossip-tv Team

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την συμμετοχή του στη Φάρμα, αλλά και για τους συμπαίκτες του και τις... ιδιαίτερες συνήθειές τους. 

Με την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, ήταν ένας από τους παίκτες, που το όνομά του είχε γίνει νούμερο ένα trend στο Twitter, μιας και ο κόσμος σχολίαζε συνεχώς όλα όσα έκανε.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο" και μίλησε αναλυτικά για την εμπειρία που είχε εκείνος στη Φάρμα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές και όλο το κομμάτι για το κυνήγι του φαγητού, ενώ κατέληξε πως ήταν από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά πράγματα, που έχει κάνει ο ίδιος στη ζωή του. Επίσης, αναφέρθηκε εκτενώς στους συμπαίκτες του, ενώ στάθηκε στην περίπτωση του Σταμάτη Γαρδέλη και του Κουτσαβάκη, οι οποίοι, όπως είπε, ζούσαν στον δικό τους κόσμο.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σαράντα μέρες χωρίς φαγητό, χωρίς ύπνο, με αγγαρεία, με δολοπλοκίες, με ίντριγκες, με έρωτες, πόσο να αντέξω; Πολλές φορές καθόμουν και τους παρατηρούσα και έλεγα, “γιατί ρε παιδιά;”. Με βάλανε να καθαρίζω τις τουαλέτες, όχι ότι δεν το ήθελα αλλά εσείς οι γυναίκες δεν είστε καθόλου ευγενικές...

Σταμάτης… δε του έχει μείνει καμία βίδα. Ήρθε προχθές και του λέω “αντί να τις βιδώσεις, τις ξεβίδωσες πιο πολύ, δεν ανήκεις στον πλανήτη γη”. Μιλάει μόνος του, με τον Δία, με τα πορτοκάλια, με τα μανταρίνια, με τα ζωάκια… Έχεις και τον άλλον τον Κουτσαβάκη, τον ρεμπέτη… πιάνει το μπαγλαμαδάκι και παίζει. Πάει στα πορτοκάλια και παίζει να μεγαλώσουν. Πρώτη φορά βλέπω μπαγλαμαδάκι να μεγαλώνει τα πορτοκάλια».

Όσον αφορά το "σύστημα" και το πως τον οδήγησε στην συνολική "καταστροφή του", ο ίδιος ανέφερε: «Με φάγανε, με φίμωσαν γιατί έλεγα αλήθειες. Ενόχλησε η φωνή μου. Έχω επτά αθωωτικά δικαστήρια και είναι ακόμη ένα που δεν ξέρω αν θα γίνει. Εμένα το σύστημα με κατέστρεψε κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά. Γιατί ρε παιδιά;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved