Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Μαγική στιγμή στον χρόνο! Τραγούδησε μετά από 55 χρόνια ξανά το «Έκλαψα χτες»

Gossip-tv Team

Μία μαγική στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται αυτόν τον καιρό η Κωνσταντίνα καθώς εκεί βρέθηκε να διασκεδάζει και η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, η Μαίρη Χρονοπούλου

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, προς έκπληξη όλων, όταν η Κωνσταντίνα πλησίασε το τραπέζι της στο οποίο βρισκόταν και ο καλός της φίλος Μάκης Δελαπόρτας, με χαρά δέχτηκε να τραγουδήσει μαζί της το "Έκλαψα χτες" που είχε ερμηνεύσει η ίδια το 1967 στην κινηματογραφική επιτυχία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», κοινώς 55 χρόνια μετά.

Τίποτα όμως δεν φάνηκε να έχει αλλάξει από τότε αφού το συναίσθημα και τη ερμηνευτική της δεινότητα έχουν παραμείνει αναλλοίωτα στον χρόνο.

Μαγική η στιγμή που έμεινε στον χρόνο, με την Κωνσταντίνα να ανεβάζει το βίντεο από την κοινή της ερμηνεία με τη Μαίρη Χρονοπούλου και να γράφει στη λεζάντα με πολλή συγκίνηση:

«Είχα την τεράστια χαρά και την πολύ μεγάλη συγκίνηση και τιμή να με επισκεφθεί ένας από τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, η αξιολάτρευτη και πάντα αεικίνητη Μαίρη Χρονοπούλου μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα που είναι πάντα στο πλάι μου με μια αμοιβαία αγάπη πολλών χρόνων. Ήταν μία αξέχαστη βραδιά».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τη στιγμή που η Μαίρη Χρονοπούλου ερμηνεύει ξανά το θρυλικό τραγούδι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved