Showbiz

Πόλεμος Ουκρανία: Ώρες αγωνίας για τον Σβιτάιλο: «Η μητέρα μου και η γιαγιά μου είναι στην Κριμαία»

Gossip-tv Team

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία ο Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος ανησυχεί ιδιαίτερα για τους δικούς του ανθρώπους που ζουν εκεί. 

«Βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα, όπως και όλοι νομίζω. Είναι μία δραματική κατάσταση. Πρέπει να καταλήξουμε να μιλάμε ως άνθρωποι, ως γονείς και να καταφέρουμε να δούμε την κατάσταση πολύπλευρα και να συνεννοηθούμε» είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής και συνέχισε μην κρύβοντας την έντονη ανησυχία του:

«Δε νομίζω ότι υπάρχει υγιής άνθρωπος που να κάθεται και να εύχεται να γίνει η οποιαδήποτε διαμάχη μεταξύ δύο αδερφικών λαών.

Εγώ γεννήθηκα στην Κριμαία. Είμαι ελληνικής καταγωγής από την πλευρά της μαμάς, Ελληνορώσος δηλαδή και ελληνοουκρανός από την πλευρά του πατέρα μου. Αυτό είναι το πρόσωπο της Ουκρανίας. Είναι μία μάχη δύο αδερφικών λαών.

Το πιο ανησυχητικό είναι αυτό που συμβαίνει τώρα. Εννοώ ότι υπάρχει έντονα μία διαμάχη μεταξύ των υπερδυνάμεων και στη μέση είναι οι απλοί άνθρωποι. Έχω συγγενείς και στο Χάρκοβο, ενώ στην Κριμαία βρίσκεται η μητέρα και η γιαγιά μου. Ανησυχούν πολύ επειδή το πράγμα αρχίζει και παρατείνεται. Ως προς τα τρόφιμα είναι εντάξει, αλλά με το νερό έχουν ένα ζήτημα. Μέχρι στιγμής καλύπτεται το κενό. Υπάρχουν άλλα πράγματα για τα οποία ανησυχούν αρκετά» επεσήμανε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και στη Φαίη Μαυραγάνη περιγράφοντας τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας.

Ο ίδιος δεν έκρυψε ότι η μεγαλύτερη ανησυχία του έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δικοί του άνθρωποι δεν έχουν πού να πάνε. Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved