Showbiz

Ακραία ένταση στο Δημοτικό θέατρο του Πύργου Ηλείας για τον Παύλο Χαϊκάλη! Ακυρώθηκε παράσταση!

Gossip-tv Team

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στον Πύργο Ηλείας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό θέατρο της πόλης καθώς θα συμμετείχε ο Παύλος Χαϊκάλης

Η συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη στην παράσταση, πυροδότησε αντιδράσεις σε κύκλους του ΔΟΠ Πύργου και της Δημοτικής Αρχής και ενώ είχε ανακοινωθεί εδώ και αρκετές ημέρες η αντικατάσταση του πρωταγωνιστή Βασίλη Αγγελόπουλου για λόγους υγείας

Ο Πρόεδρος του οργανισμού δημοτικού πολιτισμού Πύργου βρέθηκε σε ευθεία αντιπαράθεση με την ομάδα τέχνης Δούρειος Ίππος που είχε αναλάβει να ανεβάσει τη συγκεκριμένη παράσταση.

Ο Δήμαρχος Πύργου Ηλείας κ. Αντωνακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Τι λες τώρα, μίλησε για τα όσα συνέβησαν με αφορμή το ανέβασμα της παράστασης λέγοντας ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο παμψηφεί πάρθηκε αυτή η απόφαση. "Βοά όλη η χώρα για τον Παύλο Χαϊκάλη, στον Πύργο δεν θα το είχαμε ακούσει;" είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη στην παράσταση, προέκυψε μετά την ασθένεια του πρωταγωνιστή της ο οποίος και νοσηλεύεται. Όμως, μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και παρ' όλο που ανέβηκε για μόλις μία μέρα η παράσταση, τελικά κατέβηκε άρον άρον, με τους άμεσα εμπλεκόμενους να οδηγούνται σε ακραίες εντάσεις.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στην εκπομπή Τι λες τώρα από τους πρωταγωνιστές:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved