Showbiz

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα! Εσύ, το ξέρεις;

Gossip-tv Team

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης παραχώρησε τηλεοπτική συέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα. 

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό τον έχει αγαπήσει πολύ, μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη που είχε για την σειρά "Λάμψη", για την οικογένειά τους και τις τρεις κόρες του, αλλά αποκάλυψε και ποιο είναι το πραγματικό του όνομα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Ακόμη υπάρχει η δικαστική διαμάχη για την Λάμψη. Υπάρχει ένας νόμος που αναφέρεται στα συγγενικά δικαιώματα των ηθοποιών. Δηλαδή οπουδήποτε και αν παίζεις και οπουδήποτε προβάλλεσαι, θα πρέπει να πληρώνεσαι. Η Λάμψη παίζεται σε πάρα πολλές χώρες...

Δεν ήθελε το κανάλι να μιλήσει μαζί μου για αυτό το θέμα και έχω κερδίσει ήδη δυο δικαστήρια. Νομίζω ότι ο νόμος είναι με το μέρος μου, το λέει ξεκάθαρα και θα δούμε... Δεν είναι αυτό το πραγματικό μου όνομα. Ακόμη και το Τζώνυ είναι ψευδώνυμο. Το πραγματικό μου όνομα, αυτό που με βάπτισαν, είναι Ζαν Πιερ λόγω του ότι ο μπαμπάς είναι από τον Λίβανο, η μαμά ήταν από την Κωνσταντινούπολη. Το Θεοδωρίδης προέκυψε από τον μπαμπά της μητέρας μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved