Showbiz

Ιωάννα Τούνη- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι προσπάθειες τους για να πετάξουν χαρταετό... έπεσαν στο κενό!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, παρά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει, οι δυο τους δείχνουν να περνούν φανταστικά. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, κάτι που αποδεικνύεται από κάθε καινούργια τους δημοσίευση στα social media.

Εν όψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, πολλοί ήταν οι επώνυμοι, οι οποίοι και επέλεξαν να φύγουν εκτός Αθηνών, με σκοπό να μπορέσουν να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγοιασιάς μακρία από την Αθήνα. Ένα από τα ζευγάρια που επέλεξαν έναν πολύ ρομαντικό προορισμό για το τριήμερο ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, οι οποίοι επέλεξαν να αποδράσουν μέχρι την Παύλιανη.

Οι δυο τους δημοσίευσαν πολυάριθμες φωτογραφίες και βίντεο, εντυπωσιάζοντας του διαδικτυακούς τους φίλους, οι οποίοι τους ευχήθηκαν τα καλύτερα. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο, στο οποίο και δείχνει την προσπάθειά τους να πετάξουν χαρταετό με κάποιους φίλους τους και η προσπάθεια τους δεν είχε επιτυχία. Παρ' όλο βέβαια που δεν τα κατάφεραν, οι δυο τους έδειξαν ότι το διασκέδασαν πολύ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved