Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Ιωάννα Τούνη: Τα «καυτά» φιλιά αγκαλιά με τον Δημήτρη της στο πιο in love σκηνικό!

Gossip-tv Team

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Η Ιωάννα Τούνη έκανε την πιο αγαπησιάρικη δημοσίευση για την ημέρα των ερωτευμένων, αφού είχε στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της. 

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μιας και ποτέ δεν κρύβουν τον έρωτά τους, σε κάθε τους κοινή εμφάνιση.

Πριν από λίγες ώρες, είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχει γεμίσει το νέο τους σπίτι με μπαλόνια, κόκκινα τριαντάφυλλα, αλλά και κόκκινες καρδιές, για να εντυπωσιάσει την αγαπημένη του και να της κάνει, για ακόμα μια φορά, μια έκπληξη που σίγουρα θα λάτρευε.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί (14-2) η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου συμμετέχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και εκμυστηρεύτηκε για εκείνον: «Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος! Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί»

Λίγες ώρες μετά την έκπληξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει τους δυο τους να ανταλάσσουν πολλά ερωτικά φιλιά και να μεταφέρουν όλον αυτόν τον ρομαντισμό, που αποπνέει η σημερινή ημέρα. Στο τέλος του βίντεο μάλιστα, θέλοντας να κάνει και λίγο πλάκα, δείχνει τον σκύλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος σπάει τα μπαλόνια, καταστρέφοντας το ρομαντικό σκηνικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved