Showbiz

H εξομολόγηση του Μανώλη Κονταρού: «Μετά το ατύχημα που είχα δεν μπορώ να χορέψω και με στενοχωρεί»

Gossip-tv Team

Ο Μανώλης Κονταρός ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή του μέχρι σήμερα, τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και την πατρίδα του, την Κρήτη. 

Ο γνωστός λυράρης μίλησε για την οικογένειά του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου ήταν κτηνοτρόφος. Βιοπαλαιστής. Είμαι τυχερός που γεννήθηκα από αξιοπρεπείς, φιλόξενους γονείς».

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου με είχε μάθει να αγαπάω την παράδοση της Κρήτης. Μου άρεσε πολύ ο χορός και πήγα μετά και έμαθα λαγούτο».

Χρειάστηκε να παλέψει πολύ για να γίνει αυτό που είναι σήμερα και να ασχολείται με την Κρητική μουσική. Μάλιστα, όπως είπε, πρώτα απ' όλα υπήρξε βοσκός ενώ έκανε πολλές ακόμα δουλειές για βιοπορισμό.

Κάποτε μπήκε και στο Δημόσιο, όμως δεν έμεινε πολύ εκεί: «Το μεγάλο σοκ για τον πατέρα μου ήταν όταν έφυγα από το δημόσιο. Ο πατέρας μου ήθελε να πω στο δημόσιο, στο ταχυδρομείο, αλλά μετά από ενάμιση χρόνο έφυγα».

Η πιο δύσκολη στιγμή του ήταν όταν τον Δεκέμβριο του 2010 είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον είχε καθηλώσει για πολύ καιρό σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Εισέπραξα αγάπη και δύναμη από τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Με στενοχωράει ότι δεν μπορώ να χορέψω» εξομολογήθηκε ο Μανώλης Κονταρός.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με μέρος της συνέντευξής του στο The 2Night Show:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved