Showbiz

Κανελλοπούλου: «Με τον Κιμούλη είμαστε φίλοι. Δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα για τον Λιγνάδη»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Κανελλοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε αναλυτικά για το ελληνικό #Μetoo και τις καταγγελίες, που πλέον έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

Είναι μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, με χρόνια και σημαντική πορεία στον χώρο της υποκριτικής, με το τηλεοπτικό κοινό να την έχει λατρέψει, μέσα από τους ρόλους, που η ίδια έχει ενσαρκώσει κατά καιρούς.

Η Μαρία Κανελλοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Super Κατερίνα", κατά την οποία μίλησε αναλυτικά για το ελληνικό #metoo, καθώς και για όλες εκείνες τις καταγγελίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες. Η ίδια μίλησε αναλυτικά για τις περιπτώσεις τόσο του Δημήτρη Λιγνάδη, όσο και του Γιώργου Κιμούλη, με δηλώσεις που, το μόνο σίγουρο είναι ότι, θα συζητηθούν.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε: «Η θέση μου δεν είναι ούτε να κρίνω, ούτε να προδικάζω. Όλες αυτές οι υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό το λέω γιατί μιλάμε για εγκλήματα, γιατί ο βιασμός ενός παιδιού είναι ένα έγκλημα. Όταν έμαθα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν έπεσα από τα σύννεφα.»

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις στο παρελθόν, η Μαρία Κανελλοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ακόμα φίλος μου, το έχουν πει και άλλοι συνάδελφοί μου και τους έδειραν. Ο Γιώργος υπήρξε ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, για εμένα. Δεν θέλω να τον δικαιολογήσω απλά σκέφτομαι ότι μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με πολλούς ανθρώπους. Άκουσα κορίτσια να μιλάνε άσχημα και κορίτσια που μίλησαν πολύ καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved