Showbiz

Χριστοφορίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας βγάζει την τρέλα από τον ηθοποιό, αλλά είναι δύσκολος άνθρωπος»

Gossip-tv Team

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, σχετικά με ρόλους που είχε παίξει στο παρελθόν, αλλά και για τον Αλέξανδρο Ρήγα. 

Ίσως ο πιο χαρακτηριστικός της ρόλος και εκείνος που την έκανε και πολύ γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, ήταν εκείνος της "Λιλίκας Καλίτση" από τους "Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη".

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται", με αποκαλυπτικό τόνο, σχετικά με ρόλους, τους οποίους έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν και ιδιαίτερα εκείνον της Λιλίκας, από την σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα "Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη". Μάλιστα, όπως η ηθοποιός παραδέχτηκε, ακόμα και σήμερα της μιλούν άτομα για αυτόν τον ρόλο, τα οποία τότε ήταν αγέννητα.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:«Δεν είχα καμία σχέση μαζί της και δεν μου φάνηκε αστεία. Έκανα πολλή δουλειά, ζορίστηκα. Και θυμάμαι τον Αλέξανδρο Ρήγα απογοητευμένο στα πρώτα γυρίσματα. Ήταν αρχή ακόμη και του είπα αν σε απογοητεύω τόσο να φύγω και μου είπε “όχι, θα το βρούμε”. Με ζόρισε, αλλά μετά αφού την κατάλαβα, την βρήκα και την αγάπησα»

Για τον Αλέξανδρο Ρήγα, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου είπε: «Ο Αλέξανδρος μου αρέσει ως σκηνοθέτης. Βγάζει την τρέλα από τον ηθοποιό, αν έχεις κάτι θα στο βγάλει. Ο Αλέξανδρος έχει ένα κακό παρελθόν, δηλαδή δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved