Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Ετοίμασε το πιο healthy γέυμα για τις δίδυμες- Το βίντεο και η τρυφερή συνομιλία!

Gossip-tv Team

H Xριστίνα Μπόμπα, από τότε που έγινε μανούλα, περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και η οικογένειά της είναι ο παν. 

Το περασμένο καλοκαίρι, κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να κρατήσει στην αγκαλιά της για πρώτη φορά τις δίδυμες κόρες της, οι οποίες είναι όλη της η ζωή.

Η Χριστίνα Μπόμπα, από την στιγμή που γεννήθηκαν η Αριάνα με την Φιλίππα, δεν χάνει στιγμή από την καθημερινότητά τους, μιας και θέλει να είναι δίπλα τους σε κάθε στιγμή.

Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες, η ίδια ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι με τον Σάκη Τανιμανίδη, με σκοπό να περάσουν λίγες ρομαντικές στιγμές μόνοι τους, μιας και το να πραγματοποιούν ταξίδια, ήταν κάτι που τους είχε λείψει πάρα πολύ.

Με το που επέστρεψαν στην Αθήνα, η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε ότι οι κόρες της της είχαν λείψει πολύ και ότι δεν μπορούσε στιγμή μακριά τους.

Πριν από λίγες ώρες, η ίδια ετοίμασε για την Αριάννα και την Φιλίππα το πιο υγιεινό μεσημεριανό γεύμα, το οποίο περιείχε πολλά λαχανικά. Μαμά και κόρες απόλαυσαν το γεύμα τους, με το βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα να το αποδεικνύει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved