Showbiz

Δημητρακόπουλος για Φιλιππίδη: «Θα έρθει ακόμα και με καροτσάκι γιατί θέλει να ακουστεί η φωνή του»

Gossip-tv Team

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στις 28 Μαρτίου 2022.

Είναι μια από τις υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και το δικαστήριο, το οποίο θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες, αναμένεται να ρίξει "φως".

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και στη Ναταλία Γερμανού, δίνοντας λεπτομέρειες για την 28η Μαρτίου, η οποία είναι και η επόμενη δικάσιμος για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στο γεγονός της υγείας του ηθοποιού, μιας και ο ίδιος δεν παρευρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στο δικαστήριο, επειδή η υγεία του δεν του το επέτρεπε.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να είναι παρών στο δικαστήριο, μιας και επιθυμεί να ακουστεί η φωνή του και να αποδείξει την αθωότητά του.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάρα πολλές φορές διακόπτονται οι δίκες γιατί έχουν συσσωρευθεί λόγω covid και είμαστε αναγκασμένοι μέσα σε μία μέρα να έχουμε τρία και τέσσερα δικαστήρια. Εγώ έπρεπε να φύγω για να πάω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου εκεί πέρα εκδικάζονταν μια άλλη υπόθεση, κακουργηματική και έπρεπε να αγορεύσω τη συγκεκριμένα ημέρα. Δεν χάθηκε ο κόσμος, μην τα μεγαλοποιούμε.

Αυτή η δίκη θα διαρκέσει 6 με 7 μήνες, θα έχουμε πάνω από 15 με 20 διακοπές της δίκης. Το να μην ξεκίνησε στις 18 και να ξεκινήσει μετά από λίγες ημέρες καμία δικονομική βλάβη δεν υφίσταται κανένας»

«Κανείς μας δεν γνωρίζει τι θα γίνει αύριο. Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του, την επόμενη φορά θα είναι παρών. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι αν χρειαστεί ακόμα και με καροτσάκι θα είναι στο δικαστήριο γιατί θέλει να είναι παρών, να κοιτάξει τις μάρτυρες στα μάτια, να ακουστεί και η φωνή του, γιατί εδώ και οκτώ μήνες ακούγεται μόνο η φωνή των γυναικών. Θέλει να απολογηθεί, θέλει να θέσει ερωτήματα, θέλει να απαντήσει σε ερωτήσεις και από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη θα κρίνει αν είναι ένοχος ή αθώος. Ο ίδιος δηλώνει αθώος και την ημέρα του δικαστηρίου που τον συνάντησα πριν, ήταν πολύ στεναχωρημένος που δεν κατάφερε να είναι παρών»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved