Showbiz

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Με έδιωξαν από δουλειά λόγω εγκυμοσύνης. Μου είχε κοστίσει ψυχολογικά»

Gossip-tv Team

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ή αν προτιμάτε, η Λιλίκα από τους Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για όλα. 

Η ηθοποιός, αν και απολαμβάνει μία όμορφη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες της, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε μία δύσκολη στιγμή που βίωσε στο παρελθόν στη δουλειά, όταν παραγωγός την έδιωξε από μία δουλειά επειδή ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Όπως παραδέχτηκε, αυτό τής στοίχισε ψυχολογικά εκείνη την εποχή, ειδικά σε μία τόσο τρυφερή περίοδο της ζωής της λόγω εγκυμοσύνης.

Όσο για τον ρόλο της ως Λιλίκα Καλίτση στους Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη, η ηθοποιός η οποία επέστρεψε στην Κατερίνη μετά την επιτυχία της αυτή, είπε ότι της είχαν κολλήσει ταμπέλα μετά από αυτό.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση και τη σχέση με τους γύρω της, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου παραδέχτηκε: «Πάντα με απασχολούσε το θέμα των κιλών».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τα όσα είπε στη σπάνια συνέντευξή της:

Διαβάστε επίσης:

ηθοποιός μίλησε επίσης και για τον ρόλο της «Λιλίκας» στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη», που ήταν και ο πιο πετυχημένος της.

Ακόμη και σήμερα ακούγονται οι ατάκες της, ενώ υπάρχει hashtag με το όνομα του ρόλου στο Tik Tok με πάνω από 1 εκ. βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved