Showbiz

Δημήτρης Σκουλός: «Η απουσία της Βίκυς Καγιά στοίχισε ξεκάθαρα στο GNTM»

Gossip-tv Team

Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε αν θα αποτελεί μέλος του νέου κύκλου του διαγωνισμού αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής της Βίκυς Καγιά.

Ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε πανευτυχής που είναι μέλος της συγκεκριμένης τηλεοπτικής δουλειάς και παραδέχτηκε πως αν ξαναγίνει το GNTM και δεν τον φωνάξουν, θα στενοχωρηθεί και θα ψάξει να βρει τον λόγο που ο ίδιος φταίει και δεν του έδωσαν τη θέση του.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το reality μοντέλων τόνισε πως δεν υπάρχει αντικαταστάτης της αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί επάξια στον συγκεκριμένο ρόλο. «Δεν υπάρχει αντικαταστάτης της Βίκυς σε αυτό που κάνει, είναι μία κατηγορία από μόνη της» είπε.

Ο ίδιος τόνισε: «αυτή στοίχισε ξεκάθαρα το show». Στην ερώτηση αν θα δούμε ξανά τη Βίκυ Καγιά στον ίδιο ρόλο, όπως φημολογείται, ο Δημήτρης Σκουλός είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι.

Όσο για την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και τη συνεργασία τους, ο γνωστός φωτογράφος είπε ότι πρόκειται για ένα ήσυχο, καλό κορίτσι, που έχει κάνει εξαιρετικές δουλειές στο χώρο της μόδας, ωστόσο δεν έχει την εμπειρία της Βίκυς Καγιά. Επίσης μίλησε και για την πιθανή επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο show.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved