Showbiz

Αποκλειστικό: Ματίνα Ζάρα: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο! (Video)

Αποκλειστικό: Η Ματίνα Ζάρα δείχνει να έχει κλείσει οριστικά πίσω της το κεφάλαιο Λάμπρος Χούτος με τον οποίο μόλις λίγες μέρες πριν τον γάμο τους, αποφάσισαν να χωρίσουν. 

Η όμορφη τραγουδίστρια εδώ και λίγο καιρό βιώνει ξανά τον έρωτα, στο πρόσωπο ενός άλλου άντρα, του Χρήστου Βαρδάλο. Πρόκειται για γνωστό άνθρωπο στον καλλιτεχνικό χώρο αφού είναι μάνατζερ τραγουδιστών. Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγο καιρό και αφορμή στάθηκε η συνεργασία της τραγουδίστριας με τον Θοδωρή Φέρρη.

Ο Χρήστος Βαρδάλος είναι ο άνθρωπος δίπλα στον τραγουδιστή, ο οποίος και επιμελείται τα πάντα για τα επαγγελματικά και τις εμφανίσεις του. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση της Ματίνας και του Χρήστου, υπήρξε αμοιβαία έλξη. Και κάπως έτσι έφτασαν να είναι μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε εκείνος αλλά ούτε και εκείνη έχουν μιλήσει ανοιχτά γι' αυτή τη σχέση που είναι στην πολύ αρχή της. Προσφάτως όμως έκαναν την πρώτη δημόσια έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο. Το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Ζαφείρης Μελάς, ο Αλέκος Ζαζόπουλος και ο Βασίλης Τερλέγκας. Οι δυο τους βρέθηκαν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα στο ίδιο τραπέζι με τον Αντώνη Ρέμο και τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους, την πρώτη δημόσια μετά την είδηση ότι είναι ζευγάρι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved