Showbiz

Εμμανουήλ: Η σοκαριστική αποκάλυψή του: «Ο πατέρας μου ήταν παίκτης του ΟΦΗ - Κάποιος τον σκότωσε»

Gossip-tv Team

Survivor: Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όταν ο Γιώργος Λιανός τού ζήτησε να μιλήσει για τον εαυτό του και για άγνωστες πτυχές της ζωής του. 

Ο γνωστός make up artist με την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο έχει δημιουργήσει πολλές εντάσεις, καθώς η κόντρα με τους συμπαίκτες του δίνουν και παίρνουν.

Όμως, μέχρι σήμερα, δεν είχε μιλήσει για τη ζωή του. Πέρα από το γεγονός ότι είναι πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο ως make up artist λίγοι γνωρίζουν τον πρότερο βίο του.

Έτσι, με διάθεση εξομολόγησης, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για τη ζωή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο στην Κρήτη αφού η μαμά μου είχε πάει στην κηδεία του πατέρα μου, 15 χρονών η μητέρα μου και 19 ο μπαμπάς μου. Ήταν ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και επέστρεφε από την προπόνηση και κάποιον σκότωσε και η μαμά μου έγκυος σε εμένα και τον αδερφό μου πήγε στην κηδεία τους. Τέσσερις μέρες μετά μας γέννησε μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου και μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά σε ένα πολύ φτωχό σπίτι. Μας έφερνε η γειτονιά φαγητό γιατί η μάνα μου δούλευε καθαρίστρια».

Ο Κωνσταντίνος επίσης μίλησε για τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, όλοι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Δείτε τι είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην εξομολόγησή του στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved