Showbiz

Τούνη: Πάσχα στην Ναύπακτο με τον σύντροφό της, Αλεξάνδρου - Φανερά καταρρακωμένη η influencer

Gossip-tv Team

Δύσκολες στιγμές περνάει η Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες μέρες καθώς η μητέρα της έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης με την ίδια να βιώνει το πιο βαρύ πένθος.

Η ίδια όπως έχετε δει δεν έχει καμία επαφή με το Instagram και πώς να έχει αφού έχασε τη μητέρα της που ήταν για εκείνη το απόλυτο στήριγμά της.

Στο πλάι της βρίσκεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και για τον λόγο αυτό την παρότρυνε να πάνε ένα μικρό ταξίδι ώστε η ίδια να μπορέσει να αλλάξει λίγο παραστάσεις και να νιώσει καλύτερα.

Έτσι το ζευγάρι για τις ημέρες του Πάσχα επέλεξε για την εξόρμηση του, την Ναύπακτο, με τον ίδιο να κάνει την είδηση γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, παρακολούθησε από γνωστό καφέ μπαρ του λιμανιού την περιφορά των επιτάφιων και το κατανυκτικό υπερθέαμα με το φλεγόμενο λιμάνι και τα πυροτεχνήματα.

Μάλιστα, η κάμερα της τοπικής ιστοσελίδας nafpaktianews απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η νεαρή επιχειρηματίας και influencer πήγε στον επιτάφιο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και απλά ντυμένη, ενώ φαινόταν καταρρακωμένη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved