Showbiz

Ζένιου- Παππάς: Οριστική ρήξη στη σχέση τους- Τα πρώτα λόγια της φιναλίστ του The Bachelor!

Gossip-tv Team

Η Άννα Ζένιου, σε τηλεοπτικές δηλώσεις που παραχώρησε, μίλησε για τον Αλέξη Παππά και ότι πλέον οι δυο τους δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν έχει να περιμένει τίποτα από εκείνον. 

Οι δυο τους έδειχναν μέσα στο "The Bachelor" ότι ήταν πολύ ευτυχισμένοι και τίποτα δεν θα το σταματούσε αυτό, αν και στο τέλος ο Αλέξης Παππάς επέλεξε να συνεχίσει με την Αθηνά New York.

Η Άννα Ζένιου, η δεύτερη φιναλίστ του μεγάλου τελικού του ριάλιτι αγάπης, μόλις ο Αλέξης την απέρριψε, δεν μπόρεσε με τίποτα να το δεχτεί και είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί ξανά μαζί του. Πέρα από αυτό και μετά από τον χωρισμό του Αλέξη με την Αθηνά, είδαμε τους δυο τους σε κοινή έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με την Άννα να βρίσκεται στο πλευρό του Αλέξη, ανήμερα των γενεθλίων του.

Όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις μεταξύ τους έχουν πλέον σταματήσει, κάτι που δήλωσε άμεσα και η Άννα Ζένιου μέσα από δηλώσεις, που έκανε στην εκπομπή "Το Πρωινό": «Δεν περιμένω κανέναν Αλέξη Παππά. Έπαθες σοκ; Δεν μου λείπει κανένας Αλέξης. Κοιτάω μπροστά και δεν μιλάμε πλέον. Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία. Αραιά και που μπορεί να μιλήσουμε. Αυτά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του. Δεν ασχολούμαι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει»

Οι φήμες ότι τον τελευταίο καιρό οι δυο τους είχαν σχέση ήταν πολύ έντονες, με το ενδεχόμενο αυτό να έχει τελειώσει πλέον οριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved