Media

Άννα Ζένιου: Ώρες αγωνίας μετά το «The Bachelor» (video)

Gossip-tv Team

Η Άννα Ζένιου μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Η Άννα Ζένιου μετά τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τον λόγο που βρίσκεται στην Αθήνα, για το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε μετά το «The bachelor» αλλά και με το ποιες κοπέλες έχει κρατήσει επαφές.

«Είμαι εδώ για κάποιες επαγγελματικές δουλειές που πρέπει να ολοκληρώσω και για αυτό και ο λόγος του ταξιδιού», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια.

Και πρόσθεσε:«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν κατάφερα να κερδίσω εγώ την καρδιά του Αλέξη, αλλά στη ζωή όλα για κάποιο λόγο γίνονται και κάθε εμπόδιο για καλό. Συνήθως ο δεύτερος είναι περισσότερο νικητής από τον πρώτο».

Όσο αναφορά για το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε, είπε:«Με ρωτούσαν όλοι αυτοί οι καυγάδες ήταν αληθινοί. Ήταν αληθινοί και υπήρχαν και άλλοι χειρότεροι. Όταν γύρισα οι γονείς μου δεν μου είπαν κάτι, χάρηκαν πάρα πολύ που είδαν το παιδί τους μετά από τόσους μήνες. Δεν σταθήκαμε τόσο πολύ στο Bachelor, γιατί υπήρχαν οικογενειακά θέματα με προβλήματα υγείας, οπότε άφησα κατευθείαν αυτό που είχε συμβεί στην οικογένεια μου. Είναι όλα καλά τώρα».

Τέλος στην ερώτηση με το ποιες κοπέλες μιλάει μετά το «The Bachelor», δήλωσε:«Έχω κρατήσει επαφές με την Ιωάννα μόνο με τις υπόλοιπες κοπέλες δεν μιλάω και τόσο πολύ Δεν υπάρχει κάτι μας συνδέει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved