Showbiz

Μπόμπα: Οι μοναδικές ευχές για τα γενέθλια του Τανιμανίδη- Το αδημοσίευτο βίντεο που μας συγκίνησε!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει τα γενέθλιά του και η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο, με ένα βίντεο από την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να έχουν ολοκληρώσει την αγάπη τους με τον ερχομό των διδύμων, οι οποίες και τους έχουν κλέψει ολοκληρωτικά την καρδιά.

Στις 30 Απριλίου,ο Σάκης Τανιμανίδης είχε τα γενέθλιά του και από τις πρώτες ώρες της ημέρας δέχτηκε αμέτρητες ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και από το φιλικό του περιβάλλον. Η γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα Μπόμπα, βρήκε τον πιο ιδιαίτερο τρόπο να ευχηθεί στον σύζυγό της, με τον οποίο και δηλώνει απεριόριστα ερωτευμένη.

Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, το οποίο και δεν είχαμε ξαναδεί, όπου βλέπουμε τον Σάκη Τανιμανίδη να βάζει τα παπούτσια στην Χριστίνα Μπόμπα, όταν εκείνη διένυε ακόμα την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Στην λεζάντα της φωτογραφίας της, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

"Πρόσφατα μου έβγαλε το κινητό μου αυτήν την ανάμνηση… και περιγράφει όλα όσα θέλω να πω για σένα! Στήριγμα μου, πάντα εκεί, είμαι πολύ τυχερή που σε έχω!
Χρόνια πολλά @sakiswp Είσαι ο καλύτερος μου φίλος και το άλλο μου μισό !"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved