Showbiz

Τανιμανίδης: Το βίντεο με την Μπόμπα και τις δίδυμες να του εύχονται χρόνια πολλά από βίντεο- κλήση!

Gossip-tv Team

Στις 30 Απριλίου ο Σάκης Τανιμανίδης είχε τα γενέθλιά του, με τον ίδιο να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Με την Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από την στιγμή που ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους, είναι πιο δεμένοι από ποτέ.

Η Χριστίνα Μπόμπα από νωρίς το πρωί δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με τον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του, από την περίοδο που εκείνη ήταν ακόμα έγκυος και εκείνος την βοηθούσε να βάλει τα παπούτσια της. Ο ίδιος αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Τέξας για επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αναγκαστικά πέρασε τα γενέθλιά του μακριά από την γυναίκα του και τις δυο πανέμορφες κόρες τους.

Ωστόσο, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε είδαμε την Χριστίνα Μπόμπα με την Αριάνα και την Φιλίππα να του εύχονται χρόνια πολλά με μια πάστα, όσο οι τέσσερίς τους μιλούσαν με βίντεο κλήση. Φυσικά, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδέυοντας την ανάρτησή του με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: "Τα καλύτερα Χρόνια Πολλά που έχω ακούσει…ακόμα κι αν είναι από βίντεο-κλήση! Αφού φέτος έτυχε να είμαι μακριά στα γενέθλιά μου, αυτό είναι το αμέσως καλύτερο δώρο. Πολύ σύντομα κι από κοντά❤️"

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved