Showbiz

Μιχάλης Ζαμπίδης: Αποκάλυψε πως έγινε η γνωριμία με την σύντροφό του- Ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς!

Gossip-tv Team

O Mιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του, Μαρία, ανυπομονούν να γίνουν γονείς, μιας και εκείνη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και οι δυο τους περιμένουν τα διδυμάκια τους. 

Καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" ήταν το μεσημέρι της Κυριακής 1 Μαΐου ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο πρωταθλητής του kick boxing, που μας έχει κάνει περήφανους πολλές φορές, μίλησε για όλους και για όλα, δηλώνοντας ότι νιώθει πολύ συγκινημένος και ανυπόμονος για τον ερχομό των δίδυμων μωρών τους. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στον αέρα της εκπομπής για την γνωριμία του με την σύντροφό του, Μαρία, την οποία γνώρισε σε ένα μαγαζί που δούλευε και στη συνέχεια την βρήκε στο Facebook.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε χαρακτηριστικά για την γνωριμία τους: «Είδα πολλά πηγαία καλά χαρακτηριστικά, επένδυσα πολύ χρόνο και ενέργεια. Είμασταν εντελώς διαφορετικοί. Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε και πήγαινα εγώ και της ζήταγα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη και μετά έφευγα... Την είδα μια μέρα στο Facebook και της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της και μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά»

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανέφερε: «Δεν γνωρίζουμε τα φύλα των διδύμων και η Μαρία δεν θέλει να το ξέρει καθόλου. Όταν μάθαμε για τα δίδυμα πετάξαμε από τη χαρά μας. Τον επόμενο μήνα γεννάμε κιόλας. Θα παντρευτούμε με την εγκυμοσύνη, γιατί προέκυψαν κάποια προβλήματα».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved