Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το κομψό στυλ, τα pattern outfits και η γυμναστική που μας ξετρέλανε!

Gossip-tv Team

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγο πριν από την έναρξη του καλοκαιριού, ξεκίνησε την γυμναστική, ενώ παράλληλα μας προτείνει τα πιο summer outfits για όλες μας τις εμφανίσεις!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι και την παρακολουθούν καθημερινά μέσα από τη πρωινή εκπομπή της "Happy Day".

H Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία και δίνει μεγάλη προτεραιότητα, τόσο στη δουλειά, όσο και στην οικογένειά της και φυσικά πάντοτε φροντίζει να είναι λαμπερή και κομψή, σε οποιαδήποτε εμφάνισή της. Μάλιστα, προσέχει και πολύ την σιλουέτα της και για αυτό μάλιστα φροντίζει και να γυμνάζεται αρκετά συχνά, για να μπορεί να διατηρείται σε φόρμα και να δείχνει πάντα κομψή.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους την γυμναστική που προτιμά, αλλά και της αρέσει πολύ. Η παρουσιάστρια προτιμά να κάνει pilates και όπως είδαμε και στο βίντεο που δημοσίευσε το διασκεδάζει πολύ. Μάλιστα, θέλοντας να παροτρύνει τους followers της να ξεκινήσουν και εκείνη, η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: Είναι αυτό που λέμε από Δευτέρα γυμναστήριο ….😂😝

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει το ιδιαίτερο στυλ, από το πιο sexy μέχρι και το πιο girly και φυσικά σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις εμφανίσεις της και τα outfits της είναι πραγματικά αξιοζήλευτα!

Δείτε στην παρακάτω gallery σχετικές φωτογραφίες με τα outfits που μας προτείνει για την άνοιξη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved