Showbiz

Άννα Μπεζάν: «Όταν έμαθα σε τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού»

Gossip-tv Team

Η Άννα Μπεζάν μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τη νέα της ζωή μετά την είδηση ότι είναι έγκυος και περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά

«Είμαι πολύ καλά, είμαι έγκυος, δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα με έκανε τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνη ζορίστηκα πολύ, έχασα και πολλά κιλά. Είμαι 5,5 μηνών και στεναχωριέμαι που έχω πολύ μικρή κοιλιά» είπε η Άννα Μπεζάν και συνέχισε μιλώντας για την ανυπομονησία της να κρατήσει το μωρό της αγκαλιά:

«Είμαι πολύ καλά, είμαι έγκυος, δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα με έκανε τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ζορίστηκα πολύ, έχασα και πολλά κιλά. Είμαι 5,5 μηνών και στεναχωριέμαι που έχω πολύ μικρή κοιλιά».

Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά της με το μωρό που έχει στην κοιλίτσα της, η Άννα είπε: «Το μωράκι κλωτσάει, στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά, τώρα κάθε 2-3 φορές που το νιώθω. Θα ήθελα το μωρό να πάρει το χιούμορ μου και την ψυχραιμία και από τον Δημήτρη την καλοσύνη του».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού. Έκανα 4 τεστ εγκυμοσύνης, το έστειλα στον Δημήτρη και νόμιζε ότι έκανα πλάκα».

Όσο για τη σχέση της με την πεθερά της, τη γνωστή ηθοποιό Χριστίνα Παππά και τον επικείμενο γάμο της με τον Δημήτρη Παππά, η ίδια είπε: «Η κόρη μας θα είναι η Χριστίνα Παππά τζούνιορ, όσο το συνειδητοποιεί είναι τρελαμένη. Την Χριστίνα την σέβομαι, είναι μαμά του Δημήτρη. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι, δεν μου έχει γίνει ακόμα πρόταση γάμου. Θέλω να απολαύσω τη γέννα, να το ζήσω 100%».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved