Showbiz

Αιμιλία Υψηλάντη: «Είναι σκληρότητα του επαγγέλματος να παίζεις ενώ έχεις χάσει δικό σου άνθρωπο»

Gossip-tv Team

Η Αιμιλία Υψηλάντη, μία από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της μίλησε στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον για το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και για όλα τα ιερά τέρατα που γνώρισε κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν» και μίλησε για το έργο αλλά και για το επάγγελμα του ηθοποιού που όπως τόνισε, είναι ιδιαίτερα σκληρό μερικές φορές.

«Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή νιώθω ανήμπορη. Είναι στη σκληρότητα του επαγγέλματος να παίζεις όταν έχεις χάσει δικό σου άνθρωπο. Όταν κάποιος ηθοποιός ανεβαίνει σε μηχανάκι λέω ότι “δεν επιτρέπεται”.

Δεν έχουμε έναν Χορν και μια Λαμπέτη, σήμερα παίζουμε όλοι το ίδιο» είπε η Αιμιλία Υψηλάντη ενώ αποκάλυψε και κάποια πράγματα για τους αξέχαστους Κώστα Βουτσά και Νίκο Κούρκουλο: «Ο Βουτσάς μού είχε πει ότι είχε μελετήσει όλους τους μεγάλους κωμικούς. Ο Νίκος Κούρκουλος παρακολουθούσε τους μεγάλους ηθοποιούς όταν παίζανε».

Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Ένιωθα ότι είχα ένα πρόσωπο που “περνούσε”. Μια εβδομάδα αφού γέννησα έβαλα ένα φουστάνι και κάποιος μού σφύριξε με θαυμασμό. Μου έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved