Showbiz

Ρεγγίνα Μακέδου: Η νέα δημοσίευση και το συγκινητικό μήνυμα αισιοδοξίας: «Η δύναμη είναι μέσα μας»

Gossip-tv Team

Η Ρεγγίνα Μακέδου αντιμετωπίζει, για ακόμα μια φορά την ασθένεια του καρκίνου, με την ίδια να δείχνει αμέριστη δύναμη και πιστεύει πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά και θα αποκατασταθεί η υγεία της. 

Είναι εξαιρετικά σπάνιο για κάποιον άνθρωπο με ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας να καταφέρει να έχει δύναμη, αλλά και χαμόγελο και όμως η ίδια μπορεί μόνο έτσι να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε δυσκολία.

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, μιας και οι δυσκολίες είναι πρωταγωνιστικές στη ζωή και την καθημερινότητά της. Η ίδια, πριν από περίπου δυο χρόνια νόσησε για πρώτη φορά από καρκίνο και από εκείνη την στιγμή δεν το έβαλε ποτέ κάτω και μάλιστα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media δίνει πάντα τα πιο αισιόδοξα μηνύματα σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις με προβλήματα υγείας.

Ενώ η ίδια είχε γίνει καλά, ο καρκίνος εμφανίστηκε και πάλι στη ζωή της, με την Ρεγγίνα Μακέδου για ακόμα μια φορά να δείχνει το πιο χαμογελαστό της πρόσωπο και να γυρνάει την πλάτη σε οτιδήποτε δυσάρεστο. Το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου, η ίδια δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, όπου εξομολογείται ότι ήρθε η ώρα να ξυρίσει τα μαλλιά της, δηλώνοντας απόλυτα έτοιμη για αυτό, κάνοντας μια συγκλονιστική ανάρτηση με ένα βίντεο που χόρευε, για ακόμα μια φορά!

"Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θελουμε…. Η μερα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κανεις εσυ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες….
Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα !!!!!!! Η δύναμη είναι μέσα μας!!!
Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας !!! Η θηλυκότητα δεν δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!!! Η μάχη που Δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα !!!! Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!!!!! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών … ένας από εσάς θα σώσει εμένα ….
Σας ευχαριστώ !!!!!"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved