Showbiz

Στηβ Μιλάτος: Η 21χρονη τουρίστρια που τον κατηγορεί για βιασμό σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της

Gossip-tv Team

O Στηβ Μιλάτος συνελήφθη στη Ρόδο μετά από καταγγελία 21χρονης τουρίστριας για βιασμό.

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι, Big Brother, εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου και εκεί γνώρισε την τουρίστρια στο μαγαζί, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν σε άλλο μαγαζί.

Λίγο αργότερα σύμφωνα με την ίδια, την οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και εκεί την ανάγκασε να προβούν σε ερωτική επαφή. Η εκπομπή, Super Κατερίνα πρόβαλλε ένα βίντεο με τα όσα δήλωσε η νεαρή Βρετανίδα, η οποία αποκάλυψε πως σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στις 23/5 μετά τα μεσάνυχτα, ο κατηγορούμενος με οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρίσκεται πλησίον της επιχείρησης που διασκεδάσαμε και εκεί με φίλησε…Πανικοβλήθηκα, προσπάθησα να αποτραβηχτώ, ένιωθα φόβο και ταραχή. Κατέβασε το παντελόνι του και με υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις».

Και πρόσθεσε:«Του είπα να σταματήσει και να με αφήσει να φύγω όμως ο ίδιος μου ζητούσε επίμονα να παραμείνω…Πανικόβλητη έτρεξα να βρω τις φίλες μου, όπου τις βρήκα έξω από την επιχείρηση όπου διασκεδάσαμε και μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο όπου διαμέναμε. Ευθύς αμέσως μπήκα στο ντουζ καθώς βρώμικη και εκεί σκέφτηκα να βάλω τέλος στην ζωή μου χρησιμοποιώντας ξυραφάκι».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα δήλωσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved