Showbiz

Στέλλα Μιζεράκη: Βούρκωσε αναφερόμενη στον Ζάρλα - «Δεν πιστεύω πως πέρασαν 3 χρόνια»

Gossip-tv Team

Τρία χρόνια μετά και η Στέλλα Μιζεράκη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Πάνος Ζάρλας έχει φύγει από την ζωή.

Η Στέλλα Μιζεράκη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα, ο οποίος θα είχε γενέθλια.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε αρχικά:«Σαν χθες μου φαίνονται αυτά τα τρία χρόνια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει τόσα πολλά. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή και να είναι σαν να τους είχες δει πριν μία ώρα».

Και πρόσθεσε φανερά συγκινημένη:«Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει, όταν γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Τον έχω εικόνα πάντα με το χαμόγελο και αυτό δεν σβήνετε. Πηγαίνω στην εκκλησία και ανάβω κερί και στο μνήμα αφήνω ένα λουλούδι. Είναι επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός».

Να σας θυμίσουμε πως ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο, ανήμερα των γενεθλίων του. Ήταν περίπου 02:00, όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved