Showbiz

Πολυχρονίδης: Η συγκινητική έκπληξη για τα γενέθλιά του στο Λάος και το μήνυμα για τα παιδιά του!

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρίσκεται εκτός Ελλάδας για τα γυρίσματα του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού του Star που παρουσιάζει, το Asia Express και σίγουρα τα φετινά του γενέθλια θα του μείνουν αξέχαστα. 

Πρώτον γιατί είναι η πρώτη φορά που τα περνάει μακριά από τα δύο του παιδιά που είναι οι μεγάλες του αδυναμίες, και δεύτερον γιατί δέχτηκε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη που τον ξετρέλανε!

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε βίντεο με τη στιγμή της έκπληξης που του επεφύλασσαν μικρά παιδιά τα οποία και του τραγούδησαν το Happy Birthday.

Στο λεζάντα του βίντεο, φανερά συγκινημένος, ο Πέτρος Πολυχρονίδης έγραψε:

«Πρώτη φορά στη ζωή μου γιορτάζω τα γενέθλια μου μακριά από τα παιδιά μου. Φρόντισαν όμως κάποιοι να τα κάνουν αξέχαστα. 🙏🏼

Εκατό πανέμορφα παιδάκια σε ένα νηπιαγωγείο στο Λάος, χωρίς να με γνωρίζουν και με τη μυστική καθοδήγηση της φανταστικής παραγωγάρας του Asia Express, μου τραγούδησαν το Happy Birthday και με βούρκωσαν από συγκίνηση. 💙

Νωρίτερα το "αστέρι" της ζωής μου είχε φροντίσει οι τούρτες και οι εκπλήξεις να έρχονται απανωτές. 🎁

Το 44 είναι το τυχερό μου νούμερο όμως δεν έχω τίποτα παραπάνω να ευχηθώ. Με αγαπάνε και αυτό μου είναι αρκετό για δυο ζωές».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved