Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο από την πρόβα με την κόρη της για την συναυλία στο Κατράκειο!

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία, με την πρώτη τους συναυλία στο Κατράκειο θέατρο να σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία. 

Την μοναδική αυτή βραδιά, στην οποία και κυριαρχούσε η μουσική, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όλο το κοινό, μιας και η τραγουδίστρια μαζί με την κόρη της τραγούδησαν για πρώτη φορά επί σκηνής και ... μάγεψαν!

Η Μελίνα Νικολαΐδη, όσο μεγαλώνει, μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της και ακολουθεί τα χνάρια της, μιας και έχει μια πολύ καλή φωνή και την δουλεύει όλο και περισσότερο. Το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουνίου, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ γλυκό βίντεο, στο οποίο φαινοταν η ίδια παρέα με την 18χρονη κόρη της να κάνουν πρόβα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η τραγουδίστρια, ήταν η μια και μοναδική πρόβα που έκαναν οι δυο τους πριν ανέβουν στη σκηνή του Κατράκειου, για να τραγουδήσουν το κομμάτι "Αντικριστά", το οποίο και είχαν πρωτοερμηνεύσει ο Κώστας Μακεδόνας και η Γλυκερία!

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή έγραψε χαρακτηριστικα στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε: Παιδί μου…σε ευχαριστώ! Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η στιγμή μας, τα μάτια σου που έλαμπαν, το χαμόγελο σου! Σε λατρεύω!Εισαι υπέροχη!❤️❤️❤️❤️

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved