Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Το συγκινητικό βίντεο με το τηλεφώνημα στον πατέρα του: «Θέλω να γίνω σαν εσένα»

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξε να ευχηθεί στον πατέρα του, Στέφανο,  με τον πιο συγκινητικό τρόπο και φυσικά δεν δίστασε να το δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Είναι ένας από τους μπαμπάδες που γιορτάζουν για πρώτη φορά και είναι κατενθουσιασμένος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς του και από την πρώτη στιγμή που έχουν έρθει στη ζωή οι δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα, οι οικογενειακές στιγμές γίνονται όλο και περισσότερες, αλλά και πιο γλυκιές. Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, την Κυριακή 19 Ιουνίου, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα του, Στέφανο και να του εύχεται χρόνια πολλά!

Στο βίντεο ακούγεται ξεκάθαρα η συγκίνηση του πατέρα του, όταν ακούει το "σ' αγαπώ" από το γιο του, ενώ ο Σάκης δεν δίστασε να του πει το πόσο πολύ θέλει να του μοιάσει και να γίνει και εκείνος τόσο καλός μπαμπάς για τις κορούλες του. Τα δάκρυα στα μάτια του μαρτυρούσαν την αγάπη του ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: "Είναι 20:30…προλαβαίνεις ακόμα να πάρεις τον μπαμπά σου τηλέφωνο..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved