Showbiz

Super Κική: Τα πρώτα λόγια για την εγκυμοσύνη της: «Έχω κρίσεις άγχους, προσπαθώ να το διαχειριστώ»

Gossip-tv Team

H Super Κική, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, έχει δεχτεί σωρεία μηνυμάτων αγάπης και υποστήριξης από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι και την στηρίζουν, δίνοντάς της δύναμη. 

Το βράδυ της Παρασκευής (24-6) η ίδια ανακοίνωσε με ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εγκυμοσύνη της, δηλώνοντας πολύ χαρούμενη και συνάμα αγχωμένη.

Η Super Κική πριν από λίγη ώρα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πάντα μέσα από μια σειρά με βίντεο στο Instagram, με την influencer να μιλά για το τέλος της σχέσης της με τον σύντροφό της και την απόφασή της να κρατήσει και να μεγαλώσει μόνη της το παιδάκι της. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι βιώνει μια περίεργη φάση στη ζωή της, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι θα γίνει μανούλα. Μάλιστα, είπε ότι το παιδί θα μεγαλώσει χωρίς την παρουσία του πατέρα του και πως αυτό είναι κάτι που προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί και να χωνέψει σαν κατάσταση.

Η Super Κική ανέφερε χαρακτηριστικά στα βίντεό της: «Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς... Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved