Showbiz

Mad VMA 2022: Η Διονυσία Ζαπατίνα περιγράφει καρέ καρέ την επεισοδιακή βραδιά!

Gossip-tv Team

H δικιά μας Διονυσία Ζαπατίνα παρευρέθηκε στα backstage των Mad VMA 2022 και έζησε από κοντά όλη την βραδιά, με τα ευτράπελα, τις εντάσεις και τις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν στην αρένα των μουσικών βραβείων. 

Από το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου, το θέμα που έχει απασχολήσει τα media ήταν τα μουσικά βραβεία Mad VMA 2022 και όλο αυτό πόυ συνέβη μεταξύ των δυο τράπερ Light και Snik στην αρένα του γηπέδου Tae Kwon Do.

Η Διονυσία Ζαπατίνα, που έζησε όλο το εξ αρχής εορταστικό κλίμα της βραδιάς και στη συνέχεια όλες τις εντάσεις που προέκυψαν, περιέγραψε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη καρέ- καρέ όλα τα ευτράπελα της βραδιάς, ενώ έκανε λόγο και για την συμπλοκή μεταξύ Light και Snik, το τι επικράτησε στα καμαρίνια των καλλιτεχνών και τέλος σχολίασε την απόφαση της Έλενας Παπαρίζου να αποχωρίσει από την μουσική βραδιά.

Η Διονυσία Ζαπατίνα είπε χαρακτηριστικά: "Κατέβηκε ο Light με την συνοδεία του αρχικά και οι καλλιτέχνες πανικοβλήθηκαν. Η Josephine, η οποία τυχαίνει να βρίσκεται στον διάδρομο εκείνη την ώρα, μπήκε πανικόβλητη σε ένα καμαρίνι, που δεν ήταν δικό της απλά και μόνο για να μην είναι στον διάδρομο εκείνη την στιγμή. Την Έλενα Παπαρίζου που ερχόταν, εκείνη την ώρα, την στρίμωξαν στον τοίχο για να την προστατεύσουν και την κάλυπταν οι άνθρωποι, μέχρι να περάσουν όλοι εκείνοι από δίπλα της. Την Έλενα που την είδα και στο δεύτερο σκηνικό ήταν πια θυμωμένη η γυναίκα και δικαίως ήταν θυμωμένη. Δεν πήγαν να χτυπήσουν την Έλενα, αλλά έφαγε ξύλο"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Όσον αφορά το τι επικρατούσε στα καμαρίνια, η Διονυσία Ζαπατίνα είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο της εκπομπής του ALPHA: "Δεν ξέρω για όλους, αλλά το καμαρίνι της Ελένης Φουρέιρα ήταν κλειδωμένο. Γενικά δεν έβλεπες και πολλές πόρτες ανοιχτές".

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved