Showbiz

Μοσχάκη για Φιλιππίδη: «Με πρόσβαλε μπροστά στο συνεργείο και είπε ότι θα με έβγαζε από τη σειρά»

Gossip-tv Team

Η Ευτυχία Μοσχάκη είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά Το κλειδί, όμως αυτή η συνεργασία δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στην ηθοποιό η οποία μίλησε γι' αυτό στην εκπομπή Open Weekend

«Είμαι με την πλευρά των κοριτσιών, θέλει δύναμη και σθένος για να κάνεις αυτές τις καταγγελίες. Όταν βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αρρώστησα. Έβγαλα έρπη ζωστήρα και έμεινα ενάμιση μήνα στο κρεβάτι με φοβερούς πόνους. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά δεν περίμενα ότι θα είναι σε τέτοιο βαθμό», είπε αρχικά η Ευτυχία Μοσχάκη αναφερόμενη στις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Οι γιοι μου έχουν μεγαλώσει μαζί με τον Δημήτρη, τον γιο του Πέτρου. Μετά τις αποκαλύψεις, έπαθαν σοκ. Τα χρόνια της γνωριμίας μας με τον Πέτρο ήταν ευτυχισμένα, η Ελπίδα Νίνου έγινε φίλη μου. Όταν η Ελπίδα Νίνου άρχισε να μαθαίνει κάποια πράγματα για τον Πέτρο, κλείστηκε στον εαυτό της με αποτέλεσμα να διακόψουμε τις σχέσεις μας».

Όσο για τη συνεργασία της με τον Φιλιππίδη στη σειρά Το Κλειδί, η Ευτυχία Μοσχάκη τόνισε: «Στη σειρά “Το κλειδί” πήγα πολύ χαρούμενη, αλλά στα γυρίσματα είδα έναν άλλον άνθρωπο. Με πρόσβαλε μπροστά στο συνεργείο και δεν με άφησε να κάνω μία άλλη δουλειά. Θύμωσε πάρα πολύ και μου είχε πει ότι θα με βγάλει από “Το κλειδί”, έκλαψα πάρα πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved