Showbiz

Απολογία Λιγνάδη: «Δεν είμαι ούτε βιαστής, ούτε εκβιαστής»- Όλα όσα δήλωσε για το κίνημα #MeToo!

Gossip-tv Team

Η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2022 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με τον ίδιο να υποστηρίζει μέχρι τέλους την αθωότητά του, σχετικά με όλα όσα κατηγορείται. 

Ο ηθοποιός κατηγορείται για συνολικά τέσσερις βιασμούς, τους οποίους, όπως υποστηρίζει, δεν έχει κάνει ποτέ, ενώ τόνισε πολλές φορές ότι άδικα κατηγορείται.

Με το που ξεκίνησε η απολογία του, ο Δημήτρης Λιγνάδης χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ως την απόλυτη λύτρωση για εκείνον, μιας και πρόκειται να αποδείξει την αθωότητά του σχετικά με όλα όσα τον κατηγορούν εδώ και πολλούς μήνες. Ο ηθοποιός και πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του, ενώ τόνισε πολλές φορές ότι διάφορες ομάδες έχουν ενωθεί μεταξύ τους και προσπαθούν να του κάνουν κακό με κάθε μέσο, ενώ αρνήθηκε τα πάντα σε ο, τι έχει να κάνει με τις καταγγελίες.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, σχετικά με τον πρώτο καταγγέλοντα είπε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να κολακεύτηκα, να φλέρταρα παραπάνω, να έδωσα παραπανίσιες υποσχέσεις, να είχα μια υπερβολή στην προσέγγιση μου στους ανθρώπους αλλά δεν κατηγορούμαι εδώ για πέφτουλας ή γύπας. Μπορεί να ξέφυγα σε αυτό τον τομέα, αλλά βιαστής δεν υπήρξα ποτέ».

Σε ερωτήσεις της Προέδρου σχετικά με τα κίνητρα που είχαν οι καταγγέλοντες να του προσάψουν όλες αυτές τις κατηγορίες, ο ίδιος έκανε λόγο για διάφορα θέματα...

Πρόεδρος: Τι όφελος είχαν να σας κατηγορήσουν;

Λιγνάδης: Είναι πολλά τα κίνητρα… Η προσωπική εκδίκηση από την απόρριψη, να στεγαστούν κάτω από την ομπρέλα του metoo και μετά να θυματοποιηθούν από ένα τέτοιο σοβαρό κίνημα που θα μπορούσε να είναι πολύ ωφέλιμο… Μόλις άνοιξε η ομπρέλα του metoo μπήκαν όλοι και τα ξερά και τα χλωρά κάτω από την ομπρέλα. Τα άτομα που είδα τώρα εδώ είναι φτηνά…

Πρόεδρος: Γιατί ξέσπασε όλο αυτό σε βάρος σας;

Λιγνάδης: Συναντήθηκαν παρά πολλές επιθυμίες από συνιστώσες που οδηγούν σε μια συνισταμένη. Κάποιοι άνθρωποι, είχαν κάποια πικρία προσωπική από εμένα, είχαν προσωπικά κίνητρα. Υπάρχει αυτή η πρώτη ύλη. Υπάρχουν τριβές και προστριβές από ηθοποιούς μέχρι και έχθρα προς το πρόσωπο μου και υπάρχουν μεγάλες προστριβές και διαμάχες με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Υπάρχει μία ομάδα δημοσιογράφων και influencer, του ψευδοαριστερού χώρου που βρέθηκαν απέναντι μου και θέλησαν να κλονίσουν την κυβέρνηση ότι ήμουν τάχα μια λάθος επιλογή της. Το φυτίλι ήταν ο Β.Κ που είπε μια ιστορία από το μυαλό του, που είναι παραγεγραμμενη και άνοιξε πρώτος το χορό των καταγγελιών. Υπάρχει ένας δεύτερος… Αυτούς τους δυο τους θεωρώ «λαγούς». Μετά ακολούθησε μια κοινωνία εθισμένη στο αίμα… αυτό έγινε προϊόν πολιτικής εκμετάλλευσης. Έφτασε και στη Βουλή.

Πρόεδρος: Εδώ εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι. Εσείς λέτε ότι δεν αληθεύουν αυτά. Γιατί να θέλουν να κατηγορήσουν κάποιον παντελώς αθώο;

Λιγνάδης: Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν άγνωστοι μεταξύ τους ήταν ένα πλέγμα. Μια πλεκτάνη. Είναι σκευωρία. Δεν είναι δέκα άτομα… Είναι δέκα ενωμένα σε μια αδιαίρετη μονάδα.

Πρόεδρος: Αποδίδεις τέσσερις βιασμούς χωρίς να έχει γίνει τίποτα;

Λιγνάδης: Και εγώ έχω αναρωτηθεί που φτάνει η αλήθεια και που αρχίζει το κερασάκι του βιασμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε τα υπόλοιπα μέρη της απολογίας του παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved