Showbiz

H μαγική βραδιά στο Ηρώδειο για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα! Οι λαμπερές παρουσίες

Gossip-tv Team

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, βρέθηκε χθες το βράδυ στο Ηρώδειο για τη μαγική συναυλία του Desmond Child η οποία έγινε για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του Κρίστη, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Βασίλης Καλλίδης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά και διάσημοι ακόμα και από το εξωτερικό που στηρίζουν το συγκεκριμένο μήνυμα για τα αρχαία του Παρθενώνα, βρέθηκαν στο Αρχαίο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού απολαμβάνοντας μία υπέροχη συναυλία.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα όπως ο Βασίλης Καλλίδης ο οποίος δεν έκρυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για την τηλεοπτική επιστροφή του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι μιλάει για κάτι τηλεοπτικό στο μέλλον ενώ ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για το μήνυμα που στέλνει η συναυλία προς πάσα κατεύθυνση, αναφέροντας τους διάσημους που το στηρίζουν.

Επίσης, ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών αποκάλυψε ότι η αυτοβιογραφική εκπομπή του "Γηροκομείο" θα συνεχιστεί να προβάλλεται.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα έγιναν χθες το βράδυ στη λαμπερή συναυλία στο Ηρώδειο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved