Showbiz

Σταύρος Σβήγκος: «Ο δάσκαλός μου με χτύπαγε για να μάθω να γράφω με το δεξί χέρι»

Gossip-tv Team

Ο Σταύρος Σβήγκος  έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Σταύρος Σβήγκος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία θα πάει στην Εύβοια με την καντίνα που διατηρεί εδώ και χρόνια.

Ο ηθοποιός αρχικά δήλωσε:«Είναι ο παράδεισος μου. Περιμένω πώς και πώς να τελειώσω με τις υποχρεώσεις μου για να πάω εκεί. Να περπατήσω ξυπόλητος στο χώμα, να γειωθώ, να ηρεμήσουν τα αυτιά μου. Η φύση για μένα είναι το α και το ω… Γίνομαι έξαλλος όταν βλέπω ανθρώπους να παραβιάζουν τη φύση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:«Έχω υπάρξει παρών σε κακοποιητικό συμβάν, σε ρατσιστικό συμβάν. Δε μπορώ να το επιτρέψω. Δε μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και κανείς δε θα έπρεπε».

Ως παιδί παραδέχτηκε ότι ήταν ζωηρός ενώ αποκάλυψε ότι στην Α’ Δημοτικού ο δάσκαλος τον χτύπαγε για να μάθει να γράφει με το δεξί χέρι. «Ο δάσκαλός μου στην Α’ Δημοτικού με χτύπαγε για να μάθω να γράφω με το δεξί χέρι γιατί έγραφα με το αριστερό. Φυσικά από αντίδραση συνέχισα να γράφω με το αριστερό. Με χτυπούσε μέχρι που το είπα στον μπαμπά μου και ήρθε και “καθάρισε”»

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved