Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: Η νέα του δημοσίευση στο καμένο τοπίο: «Όλα αλλιώς… Όλα μαύρα…»

Gossip-tv Team

Ο Σταύρος Νικολαΐδης έζησε τον πύρινο εφιάλτη στην φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής στο Ντράφι Πεντέλης και έφτασε πολύ κοντά στη Διώνη, όπου και ήταν το σπίτι του. 

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Πεντέλη, το τοπίο που έχει δημιουργηθεί είναι λυπηρό, μιας και όλο το πράσινο έχει μετατραπεί στην απόλυτη μαυρίλα, μιας και όλα είναι καμένα.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης από την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, είχε φροντίσει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για το τι συμβαίνει στην περιοχή, μιας και τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα και κινδύνεψε πολύς κόσμος. Πριν από λίγη ώρα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα νέο βίντεο από το καμένο τοπίο, με ύφος απογοήτευσης και λύπης για όλη αυτή τη φυσική καταστροφή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης στο βίντεό του: "Και ξαφνικά… όλα αλλιώς… όλα μαύρα… και μόνο που βρίσκεσαι για λίγη ώρα εκεί τα ρούχα και τα μαλλιά σου ποτίζουν από την μυρωδιά της καμένης ζωής… εκεί που κάποτε άκουγες πουλιά και νερά να τρέχουν… Από τις αγαπημένες συνήθειες του Θάνου ήταν οι βόλτες μας… «πάμε για ετσερεύνηση» όπως μου ‘λεγε. Τώρα να τον πάω να δει τι; Και πως να του το εξηγήσω;"

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved