Showbiz

Στάθης Σχίζας: To υπέροχο στιγμιότυπο με την κόρη του και το τρυφερό μήνυμα: «Η δική μου Survivor»

Gossip-tv Team

Αν και αρκετά νεαρός σε ηλικία, ο Στάθης Σχίζας έχει μια κόρη 9 ετών, την Χρύσα, η οποία και αδιαμφισβήτητα του έχει κλέψει την καρδιά και είναι μια κούκλα. 

Πέρα από πολύ πετυχημένος στα επαγγελματικά του και πολύ ερωτευμένος, ο ίδιος έχει βρει τον "έρωτα της ζωής του" στα μάτια της κορούλας του, η οποία και του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

O Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, ο οποίος κέρδισε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αλλά και τον τίτλο. Ο ίδιος, πέρα από τον στόχο του Survivor, τον οποίο κατάφερε και με το παραπάνω, είναι πολύ ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την οποία και είναι ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό και πλέον ζουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι, χωρίς να τους αποασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Στάθης Σχίζας, αν και μόλις 30 ετών έχει αποκτήσει μια κόρη, την Χρύσα, από τη σχέση που είχε, όταν ήταν 21 ετών. Η μικρή του έχει κλέψει την καρδιά και της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και μάλιστα στο παιχνίδι είχε αναφέρει πολλές φορές το πόσο πολύ του λείπει η μικρή και το πόσο θα ήθελε να είναι κοντά της!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved