Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεκίνησε τις διακοπές της- Η βόλτα με το τζετ σκι και οι απίθανες πόζες της!

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και μέσα από μια σειρά με stories στο Instagram, μας αποκάλυψε μερικές από τις δραστηριότητές της. 

Το πανέμορφο μοντέλο, τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά και η αλήθεια είναι ότι όσο τα επαγγελματικά της πηγαίνουν πολύ καλά, η ίδια είναι πολύ χαρούμενη και νιώθει ευτυχισμένη.

Πριν από λίγες ώρες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τόσο την παρέα της όσο και το μέρος που επέλεξε να επίσκεφθεί. Το πανέμορφο μοντέλο, μέσα από μια σειρά από stories στο Instagram μας έδειξε ότι έκανε μια τέλεια και μεγάλη βόλτα με το τζετ σκι στη θάλασσα και φυσικά η ίδια πόζαρε με τον πιο υπέροχο τρόπο και μας έδειξε τις καμπύλες του σώματός της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη διανύει και μια από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής της, μιας και ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, που δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμα το όνομά του!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved