Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Οι αδιαθεσίες με την εγκυμοσύνη και οι πρώτες... λιγούρες- Η ανάρτησή της!

Gossip-tv Team

H Iωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της, μιας και σε λίγους μόλις μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η γνωστή influencer- επιχειρηματίας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας ευτυχισμένη και ανυπόμονη για όλη την διαδικασία της εγκυμοσύνης.

Παρ' όλα αυτά, όσο περνά ο καιρός, καταλαβαίνει ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι τόσο εύκολο, μιας και, όπως έχει αποκαλύψει, περνά δύσκολα ορισμένες μέρες, μιας και ζαλίζεται έντονα και νιώθει σαν να είναι άρρωστη. Το απόγευμα της Παρασκεύς 29 Ιουλίου, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε δυο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια να δηλώνει σαν άρρωστη, ενώ από το πρόσωπό της καταλάβαμε ότι ήταν και λίγο κακόκεφη, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι απολαμβάνει το αγαπημένο της παγωτό, ξαπλωμένη στον καναπέ, μιας και οι λιγούρες είναι ένα πολύ συχνό σύμπτωμα, την συγκεκριμένη περίοδο.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη είχε πει χαρακτηριστικά για την εγκυμοσύνη της: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ να φτιαχτώ, να βαφτώ φουλ, να βάλω ψηλό παπούτσι κι ένα… όχι κολλητό φόρεμα και κάπου να πάω. Όχι, ότι θα περάσω καλά γιατί έχω και αναγούλες και ζαλάδες και λιποθυμίες αλλά θέλω πολύ να βγω από το σπίτι. Η γιατρός μου βέβαια, μέχρι τώρα μου έλεγε ότι πρέπει να είμαι μέσα. Χθες το βράδυ πάλι μου είπε πως μπορώ κάπου να πάω αλλά δεν πρέπει να έχει ζέστη, δεν πρέπει να έχει ήλιο, δεν πρέπει ούτε να περπατήσω αλλά ούτε να μπω σε αμάξι και ταρακουνηθώ… Άρα τι μένει να κάνω και πού πρέπει να πάω; Πού με οδηγεί η μοίρα μου;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved