Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Πήγε για υπέρηχο και πλάνταξε στο κλάματα - Τι συνέβη; (video)

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Σιαμπάνη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Η πρώην παίκτρια του «My style Rocks» επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της και πραγματοποίησε τον τυπικό υπέρηχο του μήνα. Ωστόσο, όταν η ίδια αντίκρισε το μωρό συγκινήθηκε και πλάνταξε στο κλάμα.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:«Εγώ σήμερα που είδα το μωράκι στον υπέρηχο».

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια Ιωάννα Σιαμπάνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ανήμερα της γιορτής της μητέρας, με μια δημοσίευσή της στο Instagram, όπου και πόζαρε για πρώτη φορά στον φωτογραφικό φακό με την κοιλίτσα της να δείχνει φουσκωμένη.

«Θα γίνεις μαμά και θα με καταλάβεις…έτσι μου έλεγες πάντα. Μανούλα μου η αγάπη σου ήταν και είναι απεριόριστη, σαν αυτή καμία. Τώρα θα την μοιραστώ με το αγγελούδι μας που θα σε λέει γιαγιά. Σ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, τις θυσίες,την ασφάλεια, τις συμβουλές. Σ αγαπώ, σε λατρεύω και ΝΑΙ τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω. Αυτό είναι ζωή και την δίνουμε εμείς, οι μανούλες που έγιναν ή θα γίνουν. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που δίνουν αγάπη απλόχερα σε παιδιά κι ας μην τα έχουν γεννήσει.» είχε γράψει χαρακτηριστικά

Η πανέμορφη κοπέλα έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και πριν λίγο καιρό το ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύτηκε και τώρα περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved