Showbiz

Γιώργος Μάγγας: «Γιατί ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε αυτό το πράγμα; Στενοχωρήθηκε όλη η Ελλάδα...»

Gossip-tv Team

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022, η είδηση για τον "θάνατο" του Γιώργου Μάγγα έπεσε σαν "βόμβα" και προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Μετά από λίγα λεπτά, αποκαταστάθηκε η αλήθεια, αφού ο γνωστός μουσικός είναι πολύ καλά στην υγεία του και ζει!

Με μια ανάρτησή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας, άθελά του, προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και ο ίδιος είχε πληροφορηθεί λάθος, με κάποιους να τον ενημερώνουν ότι ο διάσημος μουσικός έφυγε από την ζωή.

Ο Γιώργος Μάγγας, το πρωί του Σαββάτου 20 Αυγούστου, μίλησε στην εκπομπή " "Καλημέρα" του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε το πως ξεκίνησε όλο αυτό. Τα παιδιά του πήραν τηλέφωνο στο σπίτι κλαίγοντας, μιας και δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν αυτό που συνέβη, μιας και μετά την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, ακόμα και οι ίδιοι είχαν πιστέψει πως ο πατέρας τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Ο Γιώργος Μάγγας τόνισε ότι ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε με την ανάρτησή του, ενώ ο μουσικός είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος… Γιατί ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε αυτή τη βλακεία; Όλη η Ελλάδα έπαθε σοκ. Αμάν λέω ρε παιδιά! Ποιος το έγραψε αυτό; Με πήρε τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη. Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανησύχησε όλη την Ελλάδα!»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved