Showbiz

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου χορεύει Ελένη Φουρέιρα και «τρελαίνει» το Instagram- Αντέχεις;

Gossip-tv Team

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δημοσίευσε μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να λικνίζεται στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα!

Το διάσημο μοντέλο διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι με κάθε νέο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το αποδεικνύει και με το παραπάνω.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι ότι διαρκώς δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και από τα ταξίδια της. Ειδικά μετά από την λήξη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, που συμμετείχε με την ομάδα των Διασήμων, η ίδια έχει πραγματοποιήσει διάφορα ταξίδια σε αγαπημένους της προορισμούς με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, αλλά και με πολύ καλούς της φίλους.

Την Κυριακή το απόγευμα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δημοσίευσε μερικά stories, με την ίδια να λικνίζεται στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα και του τραγουδιού της "PoliPloki". Η πανέμορφη Ναυσικά ακόμα με μια φόρμα ήταν απίθανη και χόρευε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό, ξεσηκώνοντας το Instagram. «Έτσι ρε Ελένη Φουρέρια να μας φτιάχνεις τη διάθεση» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο story της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved