Showbiz

O Νικολόπουλος μαθαίνει μπουζούκι στην Πέγκυ Ζήνα, λίγο πριν τη συναυλία τους- Το υπέροχο βίντεο!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λύρας δημοσίευσε ένα απολαυστικό βίντεο, κατά τη διάρκεια της πρόβας της συζύγου του, Πέγκυ Ζήνα και του Χρήστου Νικολόπουλου, λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία τους στο θέατρο Άλσος. 

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχουν πραγματοποιήσει διάφορες εμφανίσεις όλο το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι έχουν ταιριάξει πάρα πολύ και το μουσικό κοινό τους έχει αγαπήσει ιδιαίτερα.

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λύρας δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από την πρόβα της Πέγκυ Ζήνα και του Χρήστου Νικολόπουλου, λίγο πριν την μεγάλη τους συναυλία στο θέατρο Άλσος την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει δώσει το μπουζούκι του στην Πέγκυ Ζήνα και οι δυο τους απολαμβάνουν τη στιγμή, μιας και η τραγουδίστρια "βάζει" τη φωνή και ο μουσικοσυνθέτης κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, να μαγεύει τα πλήθη με το υπέροχο μπουζούκι του.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο ήταν πολλά και το μουσικό κοινό ανυπομονεί για την ημέρα της συγκεκριμένης συναυλίας, αποζητώντας να απολαύσει τους δυο αυτούς καλλιτέχνες επί σκηνής!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved