Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η γυμναστική που επέλεξε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της- Δηλώνει ενθουσιασμένη!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη περνά μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η ίδια έχει βρει τον έρωτα της ζωή της στο πρόσωπο του Δημήτρη της και όσο η εγκυμοσύνη της προχωράει, τόσο και οι δυο τους φαίνονται ακόμα πιο ευτυχισμένοι και ανυπόμονοι για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν μοιράσει τις αποστάσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μιας και μέσα στην εβδομάδα μπορεί να είναι συνεχώς μαζί αλλά μένουν και στα δυο σπίτια τους. Αυτό συμβαίνει λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων που απαιτούν συνεχή φυσική παρουσία. Για αυτόν τον λόγο, για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Αθήνα και απολαμβάνει μερικές ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο της.

Η influencer αγαπάει πολύ την γυμναστική και μάλιστα αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και τώρα που είναι εγκυος, δεν σταματά να γυμνάζεται. Αυτές τις μέρες έχει αρχίσει να αισθάνεται και πολύ καλύτερα, αφού, όπως έχει εξομολογηθεί, οι πρώτοι μήνες ήταν για εκείνη πολύ δύσκολοι. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε pilates για εγκύους, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη.

Μάλιστα, σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε: «Μόλις έκανα pregnacy pilates (yoga). Πολύ μου άρεσε θα ξανακάνω σύντομα! Δουλέψαμε πολύ αναπνοές, τεντώματα, στρέτσινγκ. Πράγματα που μεταγενέστερα θα με βοηθήσουν και στον τοκετό απ’ ό,τι διάβασα, έμαθα και ενημερώθηκα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved