Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Ευχήθηκε on air στον Άκη Πετρετζίκη για το νεογέννητο μωράκι του!

Gossip-tv Team

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, μιας και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, 

Η είδηση γνωστοποιήθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Άκη Πετρετζίκη στο Instagram, ο οποίος μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τα συναισθήματά του!

Ο ίδιος ευχαρίστησε την γυναίκα του, που για μια ακόμα φορά του έκανε αυτό το δώρο και έγινε και πάλι μπαμπάς. Το σχετικό ρεπορτάζ προβλήθηκε και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται", με την παρουσιάστρια να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της και να θέλει να δώσει live τις δικές της ευχές στον Άκη Πετρετζίκη και την συζυγό του, για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

«Να σας ζήσει η κοράκλα σας, να είναι γερή, τυχερή, με όλη μας την αγάπη από το Καλύτερα δε Γίνεται, σας ευχόμαστε, ό,τι καλύτερο, να τη χαρείτε και να είναι το πιο τυχερό κοριτσάκι του κόσμου», ήταν οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού για την κόρη του Άκη Πετρετζίκη, που γεννήθηκε λίγη ώρα πριν από την έναρξη της σημερινής εκπομπής της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη:

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved